Oldal kiválasztása

Florina Cristiano rozsdamentes acél termosz , 750 ml

4845,00 Ft

Képzeld el, ahogy egy esős őszi napon kirándulsz, és a hideg szél az arcodba csap. A Florina Cristiano rozsdamentes acél termosz ott lapul a hátizsákodban, és amikor előveszed, azonnal érzed a melegséget, amit magával hoz. A 750 ml-es kapacitás pont elég ahhoz, hogy megoszd a barátaiddal is, miközben a fedélből kortyolgatjátok a forró teát vagy kávét. A termosz kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, így nem kell aggódnod a sérülések miatt, és akár 12 órán át melegen tartja az italodat. A finom barázdák és az ergonomikus kialakítás pedig biztosítják, hogy mindig kényelmesen tarthasd a kezedben. Ez a termosz nem csak egy eszköz, hanem egy megbízható társ a kalandjaid során, amely mindig ott lesz, hogy felmelegítsen és boldoggá tegyen.

Cikkszám: 101ed09f-d73e-b496-2105-ee970dd4e2c5 Kategóriák: ,


Vegye fel a Cristiano Strong 750 ml-es rozsdamentes acél termoszt az esős kirándulásra magával vihető alapvető dolgok listájára. Kényelmes és ergonomikus kialakításának köszönhetően minimális helyet foglal majd a poggyászában, és maximális elégedettséget nyújt kedvenc italának fogyasztásakor.
A tartály kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült. Tartós és ellenáll a mechanikai sérüléseknek. A termosz akár 12 órán át képes melegen tartani az italokat, és akár 24 órán át hidegen.
A csésze szerepét tökéletesen betölti a praktikus, finom peremű fedél, amely garantálja a kávé vagy tea kellemes ízét. A tökéletes tömítés megvéd a nem kívánt kiömléstől. A finom barázdák biztosítják a termosz kényelmes tartását és használatát.