Oldal kiválasztása

Florina AUTUMN dupla falú fedeles bögre 330 ml, terrakotta

5245 Ft

Képzeld el, ahogy egy hűvös őszi reggelen kezedbe veszed a Florina AUTUMN dupla falú fedeles bögrét. A terrakotta szín melegséget áraszt, és már az első pillanatban otthonosságot sugároz. Ahogy kortyolsz a kedvenc kávédból vagy teádból, érzed, hogy a bögre tökéletesen tartja a hőt, és minden korty egy kis boldogságot csempész a napodba. A praktikus fedéllel sosem kell aggódnod a kiömlés miatt, így nyugodtan élvezheted az italodat útközben is. Ez a bögre nem csak egy egyszerű tárgy, hanem egy hű társ, amely minden reggeledet különlegessé teszi. Válaszd a Florina AUTUMN bögrét, és érezd az őszi varázslatot minden egyes nap!

Cikkszám: e23ab1b7-2036-5d1c-bac3-da4f82c0640f Kategóriák: , ,


Vágyik egy csésze kávéra, de nincs ideje megállni és szünetet tartani? Élvezze kedvenc italát útközben ebben az őszi duplafalú bögrében, amelynek műanyag fedele biztosítja, hogy az ital hosszabb ideig a kívánt hőmérsékleten maradjon! Tökéletesen illik a kávéfőzője alá és az autója pohártartójába. Egy praktikus műanyag fedéllel érkezik, beépített szívónyílással. Ez azt jelenti, hogy útközben is biztonságosan kortyolhat, és nem kell aggódnia a kiömlött folyadék miatt.
Tartós porcelánból készült, így nagyon sokáig fogja szolgálni Önt. A kávé vagy tea egy ilyen bögrében szépen indítja a napot! Legyen környezetbarát! Mondjon le az eldobható műanyag poharakról. Készítse el kedvenc italát otthon, és vigye magával!