Oldal kiválasztása

Curver Sistemo fiókszervező, 37,5 x 5 x 5 x7,5 cm

1345,00 Ft

Képzeld el, ahogy reggelente kinyitod a fiókot, és minden egyes eszköz, amit keresel, tökéletesen a helyén van. A Curver Sistemo fiókszervező nem csak egy egyszerű tárolódoboz, hanem a mindennapjaid megmentője. Legyen szó konyhai eszközökről, irodai kellékekről, vagy akár a kedvenc kozmetikai termékeidről, minden apróságot biztonságban és rendezetten tart. A belső csúszásmentes felület gondoskodik róla, hogy semmi ne mozduljon el, míg a doboz alján lévő bevonat stabilan a helyén tartja a fiókban. A végtelen kombinációs lehetőségeknek köszönhetően a Curver Sistemo fiókszervező tökéletesen alkalmazkodik az igényeidhez és a fiókjaid méretéhez. Érezd a rend és a harmónia nyugalmát minden egyes nap!

Cikkszám: 330b6191-9426-937c-ed03-e511ac09e4c0 Kategóriák: , ,


Kombinálható tárolódoboz a SISTEMO sorozatból a fiókokba és a háztartásban és a műhelyben minden tárolására, nemcsak a konyhai eszközöknek, hanem az irodai eszközöknek, a kozmetikai eszközöknek, a varrásnak és a különböző szerszámoknak is, csak mindenki az igényeinek megfelelően választhat.
A SISTEMO tárolódobozok egyedülálló módon végtelen kombinációkat hozhatnak létre az Ön igényeinek és a fiókok méreteinek megfelelően. Előnyük a belső csúszásmentes felület, amely megakadályozza, hogy a kisebb tárgyak elcsússzanak a dobozban, valamint a doboz alján lévő csúszásmentes bevonat, amely a doboz a helyén tartja a fiókban.