Oldal kiválasztása

Curver Sistemo fiókszervező, 15 x 5 x 7,5cm

1195,00 Ft

Képzeld el, ahogy reggel kinyitod a fiókot, és minden tökéletes rendben vár rád. A Curver Sistemo fiókszervező nem csak egy egyszerű tárolódoboz, hanem a mindennapjaid megmentője. A 15 x 5 x 7,5 cm-es méretével pont elég helyet biztosít a legapróbb kincseidnek is, legyen szó konyhai eszközökről, irodai kellékekről vagy akár kozmetikai cuccokról. A belső csúszásmentes felület gondoskodik róla, hogy semmi se mozduljon el, míg a doboz alján lévő bevonat stabilan tartja a helyén. A Sistemo sorozat végtelen kombinációs lehetőségei pedig lehetővé teszik, hogy a fiókjaid mindig a te igényeidhez igazodjanak. Érezd a rend és a harmónia nyugalmát minden egyes nap!

Cikkszám: 9853d4ab-9f02-f28d-9de4-dfb2933d66c5 Kategóriák: , ,


Kombinálható tárolódoboz a SISTEMO sorozatból a fiókokba és a háztartásban és a műhelyben minden tárolására, nemcsak a konyhai eszközöknek, hanem az irodai eszközöknek, a kozmetikai eszközöknek, a varrásnak és a különböző szerszámoknak is, csak mindenki az igényeinek megfelelően választhat.
A SISTEMO tárolódobozok egyedülálló módon végtelen kombinációkat hozhatnak létre az Ön igényeinek és a fiókok méreteinek megfelelően. Előnyük a belső csúszásmentes felület, amely megakadályozza, hogy a kisebb tárgyak elcsússzanak a dobozban, valamint a doboz alján lévő csúszásmentes bevonat, amely a doboz a helyén tartja a fiókban.