Oldal kiválasztása

Classbach FHD 4020 3 db-os üvegedény készlet

10195 Ft

Éld át a konyhai harmóniát a Classbach FHD 4020 üvegedény készlettel! Tökéletes társ a mindennapokban, amely megőrzi ételeid frissességét és ízét. Élvezd a praktikus, helytakarékos megoldást, és hagyd, hogy a konyhád ragyogjon a tisztaságtól és rendezettségtől!

Cikkszám: f15c8620-0c4d-2c3a-742a-79797099a220 Kategóriák: , , ,

Élvezze a tiszta örömöt és szervezettséget konyhájában ezzel a 3 darab fedeles üveg ételtároló edényből álló készlettel, amely praktikus méretű, sokoldalúan használható és helytakarékosan egymásra helyezhető.
Egyszerűsítse mindennapjait ezzel a sokoldalú készlettel, amely mosogatógépben, fagyasztóban, mikrohullámú sütőben és sütőben is használható - -40 és +400°C között hőmérsékletálló és BPA-mentes.Megőrzi az ételek természetes ízét a kiváló minőségű üveggel, amely folt-, szag- és korrózióálló - a hosszan tartó frissesség és íz érdekében.A levehető fedéllel és tömítéssel élvezze a könnyű kezelhetőséget és tisztítást, és használja ki a kényelmes Click & Safe zárást, valamint a fedélben található kiváló minőségű szilikon tömítést. Praktikus, visszazárható gőzszelep a fedélben.