Oldal kiválasztása

Catler DMS 76 japán szeletelő kés

40035 Ft

Cikkszám: c646e079-8d22-e402-d3a8-5cd4f7578456 Kategóriák: , ,


A japán húsvágó kés a japán szakácsok egyik alapfelszerelése, és kiváló geometriájának köszönhetően pontos húscsontozásra és húsvágásra, garnélarák tisztítására és faragására, vagy paprika tisztítására van predesztinálva. Pengehossz 105 mm / teljes hossz 205 mm.
A damaszkuszi acélt manapság "öntött" és "hegesztett" acélra osztják.
Az öntött damaszkuszt úgy készítették, hogy kis agyagtégelyekben olvasztották az acélt, majd a kovács receptje szerint különböző adalékanyagokat adtak hozzá. Ezzel szemben a hegesztett damaszkusz réteges, legalább kétféle acélból vagy acélból és egy másik fémből áll.
Az enyhe, rugalmas acélt kemény, nagy széntartalmú acéllal kombinálva használják, több tíz vagy több száz rétegben.
A Japán híres kovácsmestereinek zseniális és felülmúlhatatlan technológiája, képes volt a rugalmas és kemény acélt úgy kombinálni, hogy azok egyedi tulajdonságait a szamurájkardkészítés egyedülálló alkotásává ötvözze.
A DMS sorozat kései 67 rétegben hegesztési technológiával készülnek, egyesítve a VG2 lágy és a VG10 kemény acélokat. Ez nagyszerű tulajdonságokat biztosít számukra - rendkívüli keménységet, rugalmasságot és hosszú élettartamot. A kések anyagának beszállítója a japán TAKEFU acélgyártó cég.
A kések markolatai juharfából készülnek és a KEBONY módszerrel vannak beállítva. Ez a Norvégiában kifejlesztett technológia egy szabadalmaztatott eljárás, amely káros anyagoktól és méreganyagoktól mentesen erősíti a felhasznált juhar sejtszerkezetét, és nemcsak a keményfa prémium tulajdonságait, hanem a gazdag barna színt is kiemeli.

KenceKonyha webáruház
Adatvédelmi áttekintés

Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.