Oldal kiválasztása

BWT Penguin szűrő kancsó 2,7 l, 2 db szűrő, fehér

8595,00 Ft

A BWT Penguin szűrő kancsó 2,7 literes kapacitásával és két szűrőjével (BWT longlife Mg2+ és BWT cink + magnézium) hatékonyan javítja a víz ízét és minőségét. A szabadalmaztatott technológia magnéziummal dúsítja a vizet, eltávolítja a káros anyagokat (nehézfémek, vízkő, klór), és hozzájárul a napi magnézium- és cinkszükséglet fedezéséhez. Könnyen használható, minden hűtőszekrény ajtajába illeszkedik, és elektronikus szűrőcsere-kijelzővel rendelkezik. Ideális mindennapi ivásra, valamint hideg és meleg italok, ételek elkészítésére.

Cikkszám: f515a946-78ea-c58a-9dcf-f7ad853fb995 Kategóriák: , ,

A magnéziummal finoman ásványosított víz ízletesebb és egészségesebb! A BWT egyedülálló, szabadalmaztatott szűrőtechnológiája magnéziumos ásványosítóval javítja a szűrt víz ízét. A vízhez értékes magnézium ásványi anyagot ad, amely a szervezetre is jótékony hatással van. Nemcsak mindennapi ivásra, hanem minden hideg és meleg ital és étel elkészítésére is alkalmas. Nagyszerű ízét különösen a kiváló kávé és tea kedvelői értékelik. A szűrés eltávolítja a vízből a káros anyagokat, például a nehézfémeket (kadmium, ólom, cink és réz, ha van) és más nemkívánatos anyagokat, például a vízkő, a klór és káros szerves vegyületei, amelyek rontják a víz ízét. A 2,5 liter vízfogyasztásával hatékonyan támogatja szervezetét, és fedezi a napi cinkszükségletének akár 15%-át, valamint a napi magnéziumszükségletének akár 20%-át. Egészen egyszerűen, minden erőfeszítés nélkül - csupán vízivással. Műszaki paraméterek és specifikációk:

1x BWT PENGUIN 2,7 literes szűrőforraló + 2x BWT szűrő (BWT longlife Mg2+ és BWT cink + magnézium).
Megszűri az ivóvizet és feldúsítja azt az egészségre ható magnéziumionokkal.
Magnézium Mineralizer - Magnézium ásványi anyagokat tartalmazó ásványi anyag
szűrőkapacitás: 120 l szűrt víz/28 nap
mechanikus jelző a szűrőcseréhez
szűrőtípus: kompatibilis az összes ovális szűrőrendszerrel (Brita MAXTRA, LAICA Biflux, DAFI Unimax)
Easy Fit - minden hűtőszekrény ajtajába illeszkedik
Könnyű feltöltés
Easy Control - elektronikus szűrőcsere-kijelző
teljes térfogat 2,7 l, szűrt víz térfogata 1,5 lA szűrők minden ovális szűrőrendszerben (Brita MAXTRA, LAICA Biflux, DAFI Unimax) használhatóak. Brita Maxtra+ vízforralókhoz nem alkalmasak !