Oldal kiválasztása

BWT csere szűrők BWT 6 db + VIDA MEI vízszűrő kancsó 2.6 l ingyen

12545,00 Ft

Képzeld el, hogy minden korty víz, amit iszol, frissítő és tiszta, mintha egy hegyi forrásból származna. A BWT VIDA vízszűrő kancsóval és a hozzá tartozó 6 db csereszűrővel ez az élmény mindennapjaid része lehet. A BWT egyedülálló Mg2+ technológiája nemcsak eltávolítja a káros anyagokat, mint a nehézfémek és a klór, hanem magnéziumionokkal is dúsítja a vizet, így az íze természetesen finom és egészséges lesz. A kancsó letisztult dizájnja és ergonomikus fogantyúja nemcsak praktikus, de stílusos kiegészítője is lesz konyhádnak. Az automatikus töltőfedél és a manuális szűrőcsere-jelző pedig gondoskodik arról, hogy mindig a legjobb minőségű vizet fogyaszthasd. Tedd meg az első lépést az egészségesebb és ízletesebb víz felé, és érezd a különbséget minden egyes kortyban!

Cikkszám: 8548fa78-275a-6823-db84-e742acadd997 Kategóriák: , ,


BWT egyedülálló Mg2+ technológiát fejlesztett ki, amely a szűrt víznek kiváló, teljes, természetes ízt kölcsönöz. Ugyanakkor az ivóvizet az egészséget elősegítő magnéziumionokkal dúsítja.
A szűrés eltávolítja az olyan káros anyagokat, mint a nehézfémek (kadmium, ólom, cink és réz, ha jelen van a vízben) és más nemkívánatos anyagok, mint a vízkő, a klór és a víz ízét rontó káros szerves vegyületek.
Minden ovális szűrőrendszerben (Brita MAXTRA típus, LAICA Biflux, DAFI Unimax) használható. Brita Maxtra+ rendszerrel ellátott vyzszűrőkhöz nem alkalmas!
A fehér BWT VIDA szűrőkancsó egyszerű és letisztult dizájnjával hívja fel magára a figyelmet. A fedelén manuális szűrőcsere-jelző található, amely emlékezteti Önt, hogy mikor van itt az ideje a szűrőbetét cseréjének. A szűrőkancsó emellett automatikus töltőfedéllel van ellátva. Az ergonomikus fogantyú könnyű és biztonságos kezelhetőséget biztosít. Teljes térfogat 2,6 l, a szűrt víz térfogata 1,4 l.
Tulajdonságok:

Easy Fill - könnyeb tölthető

Easy Fit - minden szokásos hűtőszekrény ajtajába befér

mosogatógépben mosható (kivéve a kijelzővel ellátott fedelet)