Oldal kiválasztása

Banquet PALAS mélytányér, 18 cm, barna

1945 Ft

Képzeld el, ahogy egy hűvös őszi estén a családod körében ülsz, és a Banquet PALAS mélytányérból gőzölgő, illatos leves illata tölti be a szobát. Ez a 18 cm-es barna tányér nem csak egy egyszerű edény, hanem a meleg otthon érzésének megtestesítője. A természetes színek és a tartós kerámia anyag ötvözete tökéletesen illeszkedik bármilyen enteriőrbe, és minden étkezést különlegessé varázsol. Legyen szó egy gyors reggeli zabkásáról vagy egy romantikus vacsoráról, a PALAS mélytányér mindig ott lesz, hogy emlékezetessé tegye a pillanatot. Ráadásul könnyedén tisztítható és mikrohullámú sütőben is használható, így a mindennapokban is hű társad lesz. Engedd, hogy a PALAS kollekció melegsége és eleganciája beköltözzön az otthonodba!

Cikkszám: e77b7259-ac54-0614-2043-e0f90c73c915 Kategóriák: , ,


A stílusos barna PALAS mélytányér bármilyen természetes enteriőrbe illeszkedik. Ez a mély tányér 18 cm átmérőjű, és alkalmas leves, saláta, tészta, különböző kásák vagy gyümölcsök és zöldségek tálalására.
A PALAS kollekció más barna vagy krém színű tányérokkal, tálakkal és csészékkel való kiegészítését ajánljuk.
Tartós kerámiából készült, mindennapi használatra tervezték, mikrohullámú sütőben melegíthető és mosogatógépben mosható.