Oldal kiválasztása

Banquet Culinaria termosz pumpával, 1,9 l,acél

8495 Ft

Éld át a pillanat varázsát a Banquet Culinaria termoszoddal! Rozsdamentes acél teste és fekete műanyag részletei eleganciát sugároznak, míg a belső üvegbetét melegen tartja kedvenc italodat. Legyen szó otthoni pihenésről, kerti partyról vagy munkahelyi szünetről, mindig veled lesz!

Cikkszám: 8742e59b-a2b8-d8b0-c9c3-84c075e916fe Kategóriák: ,


Praktikus termosz Culinaria pumpával, amelyet otthon, a kertben, pikniken vagy a munkahelyen is használhat. A termosz rozsdamentes acélból készült, fényes kivitelű külső köpennyel rendelkezik, a fedél, a fogantyú és az alj fekete műanyagból készült. Az italt a termosz belsejében lévő üvegbetétben tárolja, amely biztosítja az állandó hőmérsékletet. A betét kiváló szigetelő tulajdonságokkal rendelkezik a forró és hideg italok számára.
A termosz megtöltése előtt javasoljuk, hogy először töltse meg a termoszt hideg vagy forró vízzel, attól függően, hogy milyen hőmérsékletű italt szeretne saját magának. Ezzel növelni fogja a hatékonyságot és a hőmérséklet hosszú élettartamát. A termosz nem CO2 szénsavas italok tárolására szolgál. Ne dobjon jégkockákat vagy keverjen kemény tárgyakat a termoszba.