Oldal kiválasztása

Altom Planet leveseskanál készlet, 3 db

2195,00 Ft

Képzeld el, ahogy egy hideg téli estén, a családod körében, egy tál forró levest kanalazol az Altom Planet leveseskanál készlettel. Ezek a kanalak nem csupán eszközök, hanem a mindennapi étkezések varázslatos kiegészítői. A rozsdamentes acélból készült, elegáns és tartós kanalak minden egyes használatkor emlékeztetnek arra, hogy a minőség és a stílus kéz a kézben járhat. Az ergonomikus fogantyúk kényelmesen simulnak a kezedbe, így minden falat egy élmény. Legyen szó egy meghitt családi vacsoráról vagy egy elegáns partyról, az Altom Planet leveseskanál készlet mindig a legjobb választás. Érezd a luxust és a gondoskodást minden egyes kanálban, és emeld az étkezéseidet egy új szintre!

Cikkszám: d4838424-745e-bd7e-b57a-e56d2f655c0f Kategóriák: , ,


A rozsdamentes evőeszközök a klasszikus és a modern stílus kombinációja, amely bármilyen partit kiegészít, és a mindennapi étkezést egyedülálló esztétikai élménnyé teszi. Válassza az Altom Design Planet evőeszközök tartósságát, kényelmét és változatlan eleganciáját, és emelje asztalát a luxus új szintjére.
A részletekre odafigyelve készült Planet evőeszközök egyedi, fényűző megjelenést kölcsönöznek asztalának.
A kanalak rozsdamentes acélból készülnek, így rendkívül tartósak, ellenállnak a foltoknak és a korróziónak. Sok éven át elkísérik Önt, megőrizve fényüket és minőségüket.
A ergonomikusan formázott fogantyúk biztos fogást biztosítanak, így a kanalak kényelmesen illeszkednek a kézbe.
Egyaránt ideálisak a különböző ételekhez, és megkönnyítik a tálalást és az étkezést. Legyen szó levesek, pörköltek vagy saláták tálalásáról, a Planet kanalak megfelelnek a feladatnak. Elegáns vacsorák, partik vagy mindennapi étkezések - az evőeszközök biztosan megfelelnek az elvárásoknak.
A kanalak könnyen tisztíthatók. Csak mossa és szárítsa meg őket használat után, hogy megőrizzék káprázatos megjelenésüket. Mosogatógépben moshatóak.