Oldal kiválasztása

Altom Lilac porcelán desszert tányér, 20 cm

2695 Ft

Képzeld el, ahogy egy könnyű, friss desszertet tálalsz az Altom Lilac porcelán desszert tányéron. A lila ihletésű virágminta és a gyöngyházfényű csillogás egyedülállóan finom megjelenést kölcsönöz neki, mintha a természet legszebb pillanatait hozná el az asztalodra. A 20 cm átmérőjű tányér nemcsak a sütemények bemutatásához tökéletes, hanem művészi elemmé is válik, amely bájt és eleganciát sugároz. Készült könnyű New Bone China porcelánból, így bátran mosogathatod mosogatógépben is. Engedd, hogy a Liliowy Bez kollekció varázsa elragadjon, és minden desszert tálalása egy kivételes élvezet és elegancia pillanata legyen.

Cikkszám: 875d430b-7f82-12ba-2eb6-d7142968ab0c Kategóriák: , ,

A porcelántányér ideális könnyű és friss desszertek tálalásához. A tányért lila ihletésű virágmintával díszítették, amely egyedülállóan finom megjelenést kölcsönöz neki. Gyöngyházfényű csillogással rendelkezik.
Készült könnyű New Bone China porcelánból. A tányért mosogatógépben mosogathatod anélkül, hogy aggódnod kellene a tányér sérülése miatt.Fedezd fel a Liliowy Bez desszertes tányér egyedülálló eleganciáját az Altom Design Liliowy Bez kollekciójából. A 20 cm átmérőjű tányér tökéletes kiegészítő a finom sütemények és desszertek bemutatásához. Emellett az asztal művészi eleme, amely bájt és eleganciát kölcsönöz minden finomságnak. Adja meg magának a kivételes élvezet és elegancia pillanatát, ha kedvenc desszertjeit egy olyan tányéron tálalja, amely a természet finomságát és a virágminták finom báját sugározza.