Oldal kiválasztása

4Home Bamboo üveg élelmiszer tároló bambusz fedéllel, 300 ml

1695 Ft

Képzeld el, ahogy a 4Home Bamboo üveg élelmiszer tárolóval a konyhád egy szervezett, harmonikus oázissá válik. A bambusz fedél természetes szépsége és a tökéletes tömítés frissen tartja kedvenc ételeidet, miközben a stílusos dizájn örömmel tölti meg a főzés minden pillanatát.

Cikkszám: 83bf230e-7a29-77cf-0013-9428df99532c Kategóriák: , , ,

Üveg élelmiszer tároló bambusz fedéllel a gyönyörű és szervezett konyhához. A szilikon tömítéssel ellátott praktikus fedélnek köszönhetően hosszabb ideig tartja frissen az élelmiszereket, megőrzi a megfelelő aromát, megakadályozza, hogy nedvesedjenek vagy kiszáradjanak, és megóvja a nem kívánt kártevőktől is. Az egyszerű és elegáns dizájn egyedi stílusúvá teszi a konyhát, amely örömtelivé teszi a főzést és az ételek készítését. Ezen felül nagyszerű áttekintést kap arról, hogy hol mi van, és mi van fogyóban. A Bamboo tárolók alkalmasak tészta, kávé, tea, liszt, cukor, só, vagy például kekszek és édességek tárolására is. Röviden: mindenki megtalálja alkalmazását a konyhában. Előnyök:

Egyszerű, elegáns megjelenés
tökéletes tömítés
természetes bambusz fedél
minőségi boroszilikát üveg (ellenáll a magas és alacsony hőmérsékletnek, a mechanikai sérüléseknek és a vegyi anyagoknak)
univerzális felhasználás
egyszerű karbantartás (a fedélen kívül mosogatógépben mosható)