Oldal kiválasztása

4Home Bamboo Style üveg élelmiszer tároló bambusz fedéllel 800 ml

1945 Ft

Képzeld el, ahogy belépsz a konyhádba, és azonnal megérint a harmónia és a rendezettség érzése. A 4Home Bamboo Style üveg élelmiszer tároló bambusz fedéllel nem csupán egy praktikus eszköz, hanem a konyhád szíve-lelke. Az elegáns, természetes bambusz fedél és az átlátszó üveg tökéletes összhangban van, így minden egyes pillantás örömet okoz. A szilikon tömítés gondoskodik arról, hogy az ételeid mindig frissek és ízletesek maradjanak, mintha csak most készültek volna. A tároló nemcsak helyet takarít meg, hanem stílust és eleganciát is csempész a mindennapjaidba. Legyen szó tésztáról, kávéról vagy édességekről, minden egyes alkalommal, amikor kinyitod ezt a tárolót, egy kis boldogságot találsz benne. Éld át a konyhai pillanatokat újra és újra, és hagyd, hogy a 4Home Bamboo Style üveg élelmiszer tároló bambusz fedéllel a te konyhád is egyedi és különleges legyen!

Cikkszám: c68916c9-9ccb-17ba-7617-ebc31f739b4e Kategóriák: , , ,

Üveg élelmiszer tároló bambusz fedéllel a gyönyörű és szervezett konyhához. A szilikon tömítéssel ellátott praktikus fedélnek köszönhetően hosszabb ideig tartja frissen az élelmiszereket, megőrzi a megfelelő aromát, megakadályozza, hogy nedvesedjenek vagy kiszáradjanak, és megóvja a nem kívánt kártevőktől is. A fedélnek köszönhetően az üvegek egymásra rakhatók, így helyet takarítanak meg a konyhában.Az egyszerű és elegáns dizájn egyedi stílusúvá teszi a konyhát, amely örömtelivé teszi a főzést és az ételek készítését. Ezen felül nagyszerű áttekintést kap arról, hogy hol mi van, és mi van fogyóban. A Bamboo tárolók alkalmasak tészta, kávé, tea, liszt, cukor, só, vagy például kekszek és édességek tárolására is. Az átlátszó üvegnek köszönhetően nem szükséges felcimkézni a tarolót, mindig láthatja, mit tartalmaz, és mennyi van benne.  Röviden: mindenki megtalálja alkalmazását a konyhában. Előnyök:

egyszerű, elegáns megjelenés
tökéletes tömítés
természetes bambusz fedél
minőségi boroszilikát üveg (ellenáll a magas és alacsony hőmérsékletnek, a mechanikai sérüléseknek és a vegyi anyagoknak)
univerzális felhasználás
egyszerű karbantartás (a fedélen kívül mosogatógépben mosható)