Oldal kiválasztása

4Home Bamboo Style üveg élelmiszer tároló bambusz fedéllel, 1000 ml

1995 Ft

Tedd varázslatossá a konyhádat a 4Home Bamboo Style üveg élelmiszer tárolóval! A bambusz fedél és a tökéletes tömítés frissen tartja az ételeket, miközben elegáns megjelenést kölcsönöz. Élvezd a szervezettséget és a stílust minden főzésnél!

Cikkszám: 4cbc3278-b29c-2256-f291-1e1328fce225 Kategóriák: , , ,

Üveg élelmiszer tároló bambusz fedéllel a gyönyörű és szervezett konyhához. A szilikon tömítéssel ellátott praktikus fedélnek köszönhetően hosszabb ideig tartja frissen az élelmiszereket, megőrzi a megfelelő aromát, megakadályozza, hogy nedvesedjenek vagy kiszáradjanak, és megóvja a nem kívánt kártevőktől is. A fedélnek köszönhetően az üvegek egymásra rakhatók, így helyet takarítanak meg a konyhában.Az egyszerű és elegáns dizájn egyedi stílusúvá teszi a konyhát, amely örömtelivé teszi a főzést és az ételek készítését. Ezen felül nagyszerű áttekintést kap arról, hogy hol mi van, és mi van fogyóban. A Bamboo tárolók alkalmasak tészta, kávé, tea, liszt, cukor, só, vagy például kekszek és édességek tárolására is. Az átlátszó üvegnek köszönhetően nem szükséges felcimkézni a tarolót, mindig láthatja, mit tartalmaz, és mennyi van benne.  Röviden: mindenki megtalálja alkalmazását a konyhában. Előnyök:

egyszerű, elegáns megjelenés
tökéletes tömítés
természetes bambusz fedél
minőségi boroszilikát üveg (ellenáll a magas és alacsony hőmérsékletnek, a mechanikai sérüléseknek és a vegyi anyagoknak)
univerzális felhasználás
egyszerű karbantartás (a fedélen kívül mosogatógépben mosható)